Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În mintea lui Gheorghe Dincă. Modul de operare, descris la reconstituiri. ATENŢIE! Informaţii care vă pot afecta emoţional!

Gheorghe Dincă îşi imagina că este unul dintre iubiţii fetelor pe care le-a violat şi ucis. Este doar unul dintre lucrurile şocante descoperite de anchetatori în urma audierilor principalului suspect în cazul crimelor din Caracal. Vă avertizăm, sunt informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

Dincă a dat detalii incredibile despre modul în care îşi alegea victimele. Oamenii legii sunt din ce în ce mai convinşi că suspectul de dublu omor îi minte, susţin mai multe surse. Chiar şi în aceste condiţii, ancheta avansează.

Dincă rămâne după gratii după ce miercuri i-a fost prelungit mandatul de arestare. Între timp, a fost publicat şi raportul INML în cazul osemintelor găsite în gropile săpate de anchetatori în curtea lui Dincă. Toate aparţin unor animale.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în sfârşit, susţin surse autorizate, că înainte de a le ucide pe Alexandra şi Luiza, le-a violat şi bătut.  Mărturisirea a făcut-o acum câteva zile, deşi, la Caracal, timp de o lună, a negat astfel de fapte.

În urma audierilor, susţin aceleaşi surse, anchetatorii au putut creiona profilul lui Gheorghe Dincă.

Faptele erau dictate de fanteziile pe care le avea. Totul urma un ritual dinainte stabilit. Odată ce tinerele se urcau în maşină, Dincă le punea întrebări despre existenţa unor iubiţi şi despre vieţile lor de zi cu zi. În momentele agresiunilor sexuale, bărbatul se imagina ca având o relaţie amoroasă cu victimele.

Este motivul pentru care Dincă are şi un comportament greu de descifrat la audieri.

Investigatorii au în continuare semne de întrebare în cazul Luizei Melencu. Nu se pot baza pe declaraţiile presupusului criminal, iar lipsa unei analize ADN concludente complică şi mai tare dosarul.

Lucian Guran, fostul şef al Poliţiei Capitalei, vede necesară o altă procedură, care să înlăture orice suspiciune: experimentul judiciar.

În zilele următoare, Gheorghe Dincă va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentele comiterii faptelor de care este acuzat.

Similare
RECOMANDĂRI