Opinie: Ridicarea imunităţii deputatelor din Partidul Şor s-a făcut pentru a acoperi acordul PSRM-ACUM şi a fost una simbolică
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Opinie: Ridicarea imunităţii deputatelor din Partidul Şor s-a făcut pentru a acoperi acordul PSRM-ACUM şi a fost una simbolică

Octavian Ţîcu a declarat că s-a aşteptat şi la alte ridicări de imunitate pe lângă cea a deputatelor Marina Tauber şi Reghina Apostolova din Partidul Şor. Mai mult, toţi oamenii care au fost complici la regilmul lui Plahotniuc trebuie să poarte responsabilitate, crede alesul poporului.

„A fost o ridicare de imunitate absolut simbolică şi care s-a făcut pentru acoperirea acordului. Acordul dintre ACUM şi socialişti trebuia cumva prezentat opiniei publice şi s-a făcut prin acest circ - Tauber şi Apostolova, dincolo de faptul că ele au meritat şi se putea mult mai inainte să le fie ridicată imunitatea”, consideră deputatul.

Ţîcu mai spune că nu vrea ca democratul Vladimir Cebotari să fie scos din cursa electorală pentru Primăria Chişinău prin ridicarea imunităţii, aşa cum se vehiculează în presă.

De altfel, spune Octavian Ţîcu, categoric Igor Dodon nu a stat în spatele acestor mişcări, aşa cum îl acuză Marina Tauber: „aceşti oameni au băgat mâna în banii statului, au falimentat trei bănci, ei se fac responsabili de devalizarea sistemului bancar”, a conchis Ţîcu.

La acelaşi subiect: 

VIDEO. Reghina Apostolova a fost reţinută de ofiţerii CNA

 

ULTIMA ORĂ: Marina Tauber a fost arestată de CNA. Momentul reţinerii: VIDEO

 

UPDATE/LIVE. Marina Tauber şi Reghina Apostolova au rămas fără imunitate parlamentară

 

Procurorul general interimar cere ridicarea imunităţii deputaţilor Marina Tauber şi Reghina Apostolova

Similare
RECOMANDĂRI