Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tensiuni în PSD înainte de lupta finală pentru Cotroceni

Agitaţie în PSD înainte de turul al doilea al prezidenţialelor. Conducerea partidului şi liderii din teritoriu s-au reunit într-o şedinţă de analiză, dar au răbufnit tensiuni mai vechi.

ACTUALIZARE Miercuri, social-democraţii se reunesc din nou într-o şedinţă pe tema campaniei electorale pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

ACTUALIZARE Într-o declaraţie de presă, la finalul CEx, Viorica Dăncilă a ironizat informaţiile potrivit cărora ar fi fost jignită de Claudiu Manda şi a spus că nu se pune problema să se retragă din cursa pentru Cotroceni, aşa cum s-a vehiculat.

ACTUALIZARE Lia Olguţa Vasilescu rămâne şefa campaniei candidatului PSD la prezidenţiale.

ACTUALIZARE Ana Birchall şi Cozmin Guşă au fost excluşi din PSD. Decizia a fost luată în şedinţa CEx a PSD.

ACTUALIZARE Telejurnal ora 19.00 Este o şedinţă cu scântei care durează de aproape trei ore şi se pare că social democraţii nu au timp de strategii pentru că se ceartă de când a început această şedinţă.

S-a lăsat cu excluderi: cei trei parlamentari care au votat guvernul Orban. Lucrurile s-au complicat când a fost exclus din partid primarul Bacăului, Cosmin Necula. Acesta a spus că nu a putut să se mobilizeze pentru prezidenţiale pentru că le-a fost ruşine cu Viorica Dăncilă. De aici au început reproşurile.

Şefa PSD s-a certat cu europarlamentarul Claudiu Manda. Acesta ar fi criticat-o pe Viorica Dăncilă în întâlnirile pe care le-a avut în Dolj, în organizaţia pe care el o conduce.

Sursele noastre spun că şefa PSD i-ar fi spus lui Claudiu Manda "să spui că nu câştigi alegerile cu o proastă nu vă face cinste, d-le Manda". Viorica Dăncilă s-ar fi ridicat, i-ar fi dat lacrimile şi a părăsit sala şi ar fi avut o discuţie privată cu Claudiu Manda.

După o pauză şedinţa a reînceput. Claudiu Manda şi-ar fi cerut scuze. A spus că este modul în care el reuşeşte să-şi mobilizeze electoratul.

Similare
RECOMANDĂRI