PUNCTUL PE AZI

PUNCTUL PE AZI

Emisiunea „Punctul pe AZi” face parte din tronsonul de ştiri şi dezbateri realizat de jurnaliştii TVR MOLDOVA. La pupitrul emisiunii se află Vasile Munteanu iar prioritatea lui şi a invitaţilor săi este să nu rateze niciun eveniment important din Republica Moldova.

“Punctul pe AZi” este un talk show realizat în direct, la Chişinău în care sunt analizate principalele evenimente politice, economice şi sociale ale zilei, în context local, regional şi european.

Emisiunea este difuzată de luni până vineri începând cu ora 19.00.

Vasile Munteanu, este licenţiat în jurnalism, profesie la care a visat  încă, din clasa a VII-a. Prima experienţă în televiziune a fost la postul Moldova 1. În 2015, a luat, deocamdată, cea mai grea şi responsabilă decizie. Vasile Munteanu s-a alăturat familiei TVR, echipei TVR MOLDOVA, în care se regăseşte aproape perfect, alături de oameni dragi şi profesionişti desăvârşiţi. „TVR MOLDOVA este unul din puţinele posturi tv din stânga Prutului care aduce în casele oamenilor informaţii obiective şi echidistante, acesta fiind şi rolul instituţiilor media – de a informa şi forma corect societatea”, spune Vasile Munteanu.
 


RECOMANDĂRI