Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Angajaţii Serviciului Hidrometeorologic sunt revoltaţi de informaţiile apărute în presă

O scrisoare anonimă baga zâzanie în colectivul Serviciului Hidrometeorologic de Stat. Angajaţii instituţiei sunt revoltaţi de informaţiile apărute în presă, potrivit carora ei îl acuză pe directorul instituţiei de delapidări de fonduri. Oamenii spun că nu au trimis nicio scrisoare anonimă pe adresa redacţiilor de ştiri. În opinia lor, cineva din interior încearcă să o ponegresacă pe Violeta Bălan, pentru a-i ocupa funcţia.

Angajaţii Serviciului Hidrometeorologic de Stat au doar cuvinte de laudă la adresa directorului interimar, Violeta Bălan. Ei spun că au aflat din mass-media despre scrisoarea anonimă, trimisă din numele lor.
 
La rândul său, directorul interimar al Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Violeta Bălan, spune că intuieşte cine încearcă să o calomnieze.

Menţionăm că ieri, pe adresa redacţiilor de ştiri a venit o scrisoare anonimă care preciza că angajaţii Serviciului Hidrometeorologic de Stat solicită CNA şi Ministerului Agriculturii, Dezvoltării, Regionale şi a Mediului să ia atitudine privind acţiunile directorului interimar al instituţiei pentru că, timp de doi ani, Violeta Bălan şi-ar fi însuşit banii publici.
Similare
RECOMANDĂRI